OM OS

Gina Michaells

Gina Michaells

Gina Michaells musikalske CV er lang, og fyldt med live optrædner fra det meste af verden.
Gina har levet af at være professionel sangerinde og sangskriver det meste af hendes liv. Ud over at rejse verden tynd, som bla. fast sangerinde for den fransk ejede kæde af Luxus Resorts, Club Medeteranien, har hun også slået sit navn fast som en dygtig countrysangerinde i Scandinavien.

Gina har produceret flere singler i Nashville med den amerikanske pladeproducer og sangskriver Lonnie Ratliff, der bla. har produceret store navne som Garth Brooks og Kenny Chesney. I 2008 udgav Gina singlen “Somebody´s angel” der i løbet af en enkelt nat, blev set af mere end 800.000 mennesker på Youtube, og som en af de første i Scandinavien røg ind som nr. 10, på den store amerikanske country hitliste “NMW MAIN COUNTRY”.

Gina har været bosat flere år i Norge, og har her medvirket i flere tv programmer, som bla. Norway’s got talent, det store korslag og NRK Country jukebox. I Norge og Sverige har Gina gennem årene spillet på flere festivaller, og har i den forbindelse også opvarmet for bla. norske Hellbillies samt den amerikanske country legendende Johnny Bush.

Ud over at have en fantastisk stemme, så har Gina en helt særlig udstråling på scenen. Dette blev opdaget af den malaysiske kong Tuanku Abdul Rahman, der i 1996 fløj Gina, samt hendes daværende band ind fra Singapore, for at underholde sine gæster ved sin fødselsdagsfest på slottet, Estana Negara.

Se Gina Michaells varme op til Johnny Bush på Scandinavian Countryfestival 2008. Klik her…

John Hatting

John Hatting

John Hatting begyndte med at spille da han var 5 år. Hans far var autodidakt musiker og spillede på alt, hvad man gav ham i hånden. En søn vil jo ikke så gerne stå tilbage for far, så udfordringen blev taget op.

I begyndelsen var Johns hovedinstrument guitar, men efterhånden blev der også spillet lidt på tangenter. I flere år var Struer Musikskole en udviklende proces, og det førte da også til, at han sammen med 2 andre dannede gruppen ”The Dax” i teenageårene. Her producerede de egne numre, der rent faktisk blev spillet flere gange i det populære ungdomsprogram på DR’s ” søndag aften for unge”. Sideløbende med at udvikle egne numre, spillede trioen til private fester, hvor lysten til at optræde for publikum for alvor blev grundlagt.

I 1991 grundlagde John – Baily Danceband. I begyndelsen var det som duo med Peder Dalsgaard som guitarist, men de fik hurtigt en sangerinde med. Det var det tidspunkt, hvor man udskiftede orgel med keyboards og hvor teknikken krævede at man satte sig ind i tingene, hvis man skulle opfylde gæsternes ønsker. Takket være dygtige folk i branchen, Hans Resen, audiocraft ,Keld Dons og Kim Harring fra Kim og Hallo, er det lykkes at opnå kompetencer når det drejer sig om alt fra hjemmesider til hvordan en vokal skal lyde.